Leveringsbetingelser

Vi bestræber os på at sende din ordre så hurtigt som muligt. Har vi din bestilling inden kl. 14.00 på hverdage, sendes den oftest samme dag. Din bestilling sendes dog senest 1-2 hverdage efter ordreafgivelsen. Alle ordre sendes med Post Danmark eller GLS, og der tages forbehold for forsinkelser. Den forventede leveringstid vil på pakker til Danmark være mellem 1-3 hverdage. På pakker til udlandet vil den forventede leveringstid være 3-5 hverdage.

Vi sender på nuværende tidspunkt kun til Danmark og øvrige EU-lande.

Så snart din ordre har forladt vores lager, vil du modtage en e-mail med din faktura og din pakkes individuelle pakkenummer, så du kan følge den, til den udleveres på din valgte leveringsadresse.

Ved ordreafgivelsen bedes du tage stilling til, hvilken form for levering du ønsker. Vi tilbyder tre forskellige;

  • Post Danmark: Alle ordre til privat adresser i Danmark sendes med Post Danmark. Fri fragt på ordre over 1200 kr.
  • International: Alle ordre til udenlandske adresser (EU) (Sendes gennem Post Danmark). Fri fragt på ordre over 1500 kr.
  • Afhentning: Ordre afgivet på webshoppen kan afhentes på virksomhedens adresse efter aftale. Når du har afgivet din ordre vil en servicemedarbejder kontakte dig på mail for at aftale med dig, hvornår din ordre er klar til afhentning. Hvis du vil være sikker på, at kunne hente din ordre samme dag, er det en god ide, at kontakte os før du afgiver din ordre.

Fragtpriser

Danmark: Der er fri fragt på ordre over 1200 kr. På ordre under 1200 kr. tillægges et fragt og håndteringsgebyr på 45 kr uden omdeling og 75 kr. med omdeling.

EU: Der er fri fragt på ordre over 1500 kr. til udlandet. På ordre under 1500 kr. er fragt og håndteringsgebyret 200 kr.

Told og moms

Bestiller du fra et EU-land betales der dansk moms, men ingen told efter reglerne om varernes frie bevægelighed. Alle priser på Aagesenmc.dk er inklusiv moms.