Aagesen MC værkstedet - et godt valg, for din MC!

 

Aagesen MC Værkstedet fungerer som autoriseret HONDA værksted, og er tidligere kåret som "Årets Honda værksted".

Det betyder, at du roligt kan indlevere din nye Honda MC til service, eller reparation hos os, og samtidig få gældende stempel i dit servicehæfte. Derved bibeholder du MC'ens 5-års Honda garanti.

Vi har ligeledes tidligere fungeret som autoriseret Yamaha, Kawasaki og Suzuki-værksted, så vi er godt hjemme i alle de Japanske mærker.

Derfor kan vi selvfølgelig også hjælpe dig, hvis du har en ældre Honda, eller anden japaner-motorcykel.

Vi har høj faglig stolthed, er omhyggelige, og leverer et ordentligt stykke arbejde.

Vi har stort branchekendskab - åbent hele året og vinteropbevaring.

Vi kan hjælpe dig med alt lige fra dækskift og service, til hovedrenovering af motor.

Vi fungerer også som skadecenter, for mange forsikringsselskaber.
Så hvis uheldet er ude og du har fået skader på din MC, så kan vi hjælpe dig igennem hele processen med forsikringsselskabet, samt med genopbygningen af din MC.

 

Værkstedet - et trygt sted for din MC.. ;)

Hvem står bag?

I dag er det Hans Eickstedt der driver værkstedet. Udover Hans, har vores mekanikere Poul & Micael været hos os i flere årtier, og de kan virkelig deres kram. Hans H. Hansen startede i voksenlære hos os tilbage i 2013, bestod svendeprøven i 2017, og har siden da været fast mand på værkstedet, sammen med Micael & Poul.

Tilbage i 2019, valgte Gitte Aagesen og Hans Eickstedt at dele det gamle firma Aagesen Motorcykler A/S op i to separate forretninger.
Et MC-tilbehørsbutik (Aagesen Motostore) og et MC-værksted (Aagesen MC Værkstedet). Derfor deler de begge det gamle branche-kendte navn "Aagesen".

Tag en tur rundt på vores sider og skulle der opstå spørgsmål undervejs, så ring eller mail til os, så vil vi forsøge at give dig svar, hvis det er os muligt.

Velkommen på værkstedet!

 


Hans Eickstedt

Admin. direktør, Indehaver


Poul

Værksted


Micael
Værksted


Hans
Værksted