Aagesen MC værkstedet - et godt valg for din MC!

 

Vi er autoriseret HONDA værksted, og tidligere kåret som "Årets Honda værksted" i både 2017 & 2018.

Vi har ligeledes tidligere fungeret som autoriseret Yamaha, Kawasaki & Suzuki-værksted, så vi kan alle de Japanske mærker til hudløshed.

Vi yder derfor høj kvalitet i både produkter og service.

Vi har stort branchekendskab - åbent hele året - og vinteropbevaring.

Vi kan hjælpe dig med alt lige fra dækskift og service, til hovedrenovering af motor.

Vi fungerer også som skadecenter for mange forsikringsselskaber. Så hvis uheldet skulle være ude, og du har fået skader på din MC, så kan vi hjælpe dig igennem hele processen med forsikringsselskabet, samt med genopbygningen af din MC.

 

Værkstedet - et trygt sted for din MC.. ;)

Hvem står bag?

I dag er det Hans Eickstedt der driver værkstedet. Udover Hans, har vores mekanikere Poul & Micael været hos os i flere årtier, og de kan virkelig deres kram. Hans H. Hansen, som tidligere har stået i voksenlære hos os, bestod svendeprøven i 2017 og har siden da været fast mand på værkstedet, sammen med Micael & Poul.

I 2019, valgte Gitte Aagesen og Hans Eickstedt at dele det gamle firma Aagesen Motorcykler A/S op i to separate forretninger.
Et MC-tilbehørsbutik (Aagesen Motostore) og et MC-værksted (Aagesen MC Værkstedet). Derfor deler de begge det gamle branche-kendte navn "Aagesen".

Surf en tur rundt på vores sider og skulle der opstå spørgsmål undervejs, så ring eller mail til os, så vil vi forsøge at give dig svar, hvis det er os muligt.

Velkommen på værkstedet!

 


Hans Eickstedt

Admin. direktør, Indehaver


Poul

Værksted


Micael
Værksted


Hans
Værksted